Bootstoffering

Wij snijden voor u elk kussen precies op maat. Zoals u wilt met schuine kanten en met lende-en knie bollingen. "De Mooi Stoffeerder" heeft een grote variatie aan binnen en buiten stoffen maar ook in kunst en echt leer waaruit u kunt kiezen. Wij hebben scherpe prijzen voor zowel de privevaart als voor de proffessionele vaart en verhuur vloten.

Camperstoffering

Hebt u een prachtige camper, maar is de stoffering oud en zijn de kussens doorgezakt? Zijn de piloot en de bijrijderstoel in kleuren die niet passen bij de rest van uw camper? Breng dan een bezoek aan "De Mooi Stoffeerder" en laat u eens voorlichten over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Comfortabel zitten en slapen in stijl is heel goed mogelijk in uw camper.

 

Caravanstoffering

Of u nu een stacaravan hebt waar u geregeld verblijft of een caravan waar u 1X per jaar een paar weken mee op vakantie gaat, wij kunnen er voor zorgen dat u comfortabel slaapt en heerlijk kunt zitten. Wij hebben meerdere soorten koudschuim en polyether die wij voor u precies op maat snijden en u hebt bij ons een ruime keus aan moderne kwaliteit stoffen.

Openings tijden

  Maandag t/m Vrijdag

  10:00 - 17:00 uur

   

  Zaterdag

  op afspraak

   

  Leeuwarderstraatweg 109

  8441 PK

  Heerenveen

  06-38875347

  info@demooistoffeerder.nl

   

Onze stoffeerderij bied u

Persoonlijk contact.
Een uniek en eenmalig product aangepast aan uw wensen en behoeften.

Kwaliteit stoffen en kwaliteit werk.

Garantie op het geleverde produkt van een jaar.

Ruime werkervaring.

Creatieve ideeen.

Stuur een bericht

 

 

Vraag vrijblijvend extra informatie of een offerte aan.

 

info@demooistoffeerder.nl